Löfstadkyrkans Barn - ungdomsverksamhet

I Löfstadkyrkan har vi visionen att var en kyrka för hela livet. Därför är det viktigt att satsa på våra barn – och unga. Detta resulterar i att vi försöker engagera dem i församlingslivet på olika sätt, men också att vi har en hel del olika samlingar för dem att träffas på
De unga är församlingens framtid och vi vill göra vårt bästa för att de ska trivas och känna att de är betydelsefulla. Vi är väldigt välsignade som både kan ha flera anställda som jobbar med ungdomsarbetet och samtidigt har så många som ställer upp ideellt för att få ungdomsarbetet att fungera. Detta är vi djupt tacksamma över.
William, Ungdomsledare

Light

Tonår LIGHT är för dig som går i årskurs 4 till 6. Vi träffas ojämna veckor mellan klockan 17:30 – 19:30 och hittar på en massa roliga grejer så tårttävlingar, sifferjakt och minitennis. Låter detta hur kul som helst? Hör då av dig till en av ledarna för mer information

William: 073-540 33 38 | Camilla: 070-224 56 22

XL

På onsdagskvällar, varannan vecka (udda veckor) kl 19:00 träffas ett gäng av våra lite äldre ungdomar. Vi fikar, samtalar om olika ämnen och ber tillsammans. Samtalen handlar om livet och om den kristna tron, men du behöver självklart inte själv vara troende för att vara med. Nyfikenhet och respekt är det vi bygger på. XL har också varit en bra plats för integration. För tillfället är det främst svenska och afghanska ungdomar som träffas här.

Kontaktperson: Lena Nygårds | 070-238 45 65

Tonår

Tonår är får dig som går i 7:an och uppåt. Vi träffas varje fredag 20:00 och håller oftast på fram till runt 22:00. Här träffas vi för att hitta på roliga aktiviteter så som Bilkuragömma, spelkvällar eller Hungergames. Dessutom så träffas i för att hänga och ha de gött med varandra och såklart också lära oss mer om Jesus.

Hör av dig till någon av våra ungdomsledare om du har frågor!

William: 073-540 33 38 | Frida: 073-847 79 25

Scout

På scouterna är alla barn från årskurs 1 välkomma att vara med. Här gör vi saker som att gå på spåning, lära oss om naturen och lära oss saker som hur man använder kniv och hur man tänder en eld.

Vi träffas söndag eftermiddagar klockan 14:30 – 16:30 ute i vårt fantastiska sommarhem Furuvik. Varmt välkommen!

För mer information, hör av dig till någon av ledarna!

Susanne: 073 416 28 94

Barnkyrkan

I samband med Söndagsgudstjänsterna så har vi Barnkyrka för alla barn som är mellan 5- och 13 år. Vi har flera glada och roliga ledare som längtar efter att få undervisa och ha det riktigt skoj med blandat pyssel och teater.

Konfirmation

Varje år så anordnar vi i Löfstadkyrkan konfirmation. Detta är för dig som går i 8:an och vill ”övningsköra” kristen tro som vi brukar säga. Undervisningen är varannan vecka och sträcker sig över hela läsåret. Året avslutas med en konfirmationshögtid och en konfa-resa till Strandgården utanför Halmstad i början på sommaren.

Hör av dig till någon av ledarna om du vill veta mer!

Tobias: 073 150 41 42 | William: 073 540 33 38