Diakonal verksamhet

Välkommen till Löfstadkyrkans diakonala arbete!

Det finns många bitar i en församling som kan ses som den absolut kärnan, pulsen som tar verksamheten framåt. En av dessa är utan tvekan den diakonala verksamheten. Varje vecka pågår ett antal olika diakonala insatser i vår kyrka och nedan kan ni läsa mer vilka typer av verksamheter vi erbjuder.

Den diakonala verksamheten är möjlig tack vare pengar som doneras till föramligen. Majoriteten av dessa kommer in via Swish, bankgiro och naturligtvis via kollekt på våra Gudstjänster. Vill du veta mer eller vara med och bidra på ett eller annat sätt så är du välkommen att kontakta församlingens föreståndare här.

Tisdagslunch

Varje vecka bjuder Löfstadkyrkan till lunch klockan 14:00. Där bjuder vi på mat och tillsammans med vår samarbetaspartner Willys i Tranås kan vi också erbjuda en matkasse till våra besökare. Här finns chans till samtal, en varm måltid och möjlighet att få stöttning i olika former.

Tack vare samarbetet med Willys gör vi inte bara en insats för människan idag, vi gör det för människan i framtiden då vi bidrar till mindre svinn i Willys butik.

Välkomna till mat, samhörighet, sång och bön varje tisdag klockan 14:00.