Annandagens Gudstjänst brukar av tradition vara en fantastisk upplevelse för alla inblandade, och årets upplaga var definitivt inget undantag.

Det som först skulle bli en Gudstjänst där syskonen Jacob Borgenstierna och Sofia Haraldsson stod för det musikaliska utvecklades till något helt annat. När syskonen äntrade scenen i Löfstadkyrkan gjorde man det i en lovsångsorkester – och kör bestående av tio musiker och sångare som alla bidrog till en magisk Gudstjänst.

Förutom Jacob och Sofia deltog flera bofasta församlingsmedlemmar – och besökare, vid sidan av alla hemvändare och bidrog till en fantastisk förmiddag – mitt julstressen.

När Tinna Enocsson hade tagit sin sista ton för förmiddagen så fanns där en och annan tårkanal som fuktats i takt med alla vackra toner.

Sångare
Sopraner: Sofia Haraldsson, Tinna Enocsson, Lena Nygårds, Matilda Wahlström
Altar: Johanna Brännström, Kristina Falk, Åsa Lingmerth, Ulrika Stjerndahl
Tenorer: Jacob Borgenstierna, Tomas Svensson

Piano: Ebba Lorentzi
Keyboard: Martin Eriksson
Gitarr: Petter Samuelsson
Bas: Lisa Bengtson
Trummor: Johan Lorentzi. Violin: Sara Axelsson, Pia Gomér
Viola: Johan Axelsson. Cello: Ann-Sofi Ingwalson

Foto: Toni Lappalainen

Av upphovsrättsliga skäl kan vi inte publicera ljudet från Gudstjänsten men vill man i efterhand ta del av den fantastiska musiken och sångerna finns det möjlighet att ta del av en ljudfil från uppträdandet.

För mer information, kontakta Toni på toni@lofstadkyrkan.se