Under söndagen den 2 februari gästades Löfstadkyrkan av en ny bekantskap. Pionjärpastorn Josefin Lennartsson predikade om bland annat att möta människor med kärlek, oavsett var i livet de kommer ifrån. Hon berättade också om arbetet som pågår i hennes församling i Gnesta/Mölnbo/Järna under hashtagen #Kärlekrevolution.

Du kan nu lyssna till hennes predikan här nedan och som vanligt bland alla andra predikningar. Under hennes besök deltog hon också i podcasten ”Sannspodd” för att utveckla hennes tankar om sitt arbete. Här kan ni lyssna på den. Notera, podcasten produceras inte av Löfstadkyrkan, utan är ett privat engagemang.

Just nu har vi tekniska bekymmer med vår eventkalender, men vi jobbar på en lösning. Du hittar aktuella evenemang i senaste numret av Kontakt. Saknar du ändå information går det bra att mejla pecka@lofstadkyrkan.se så skickar han en digital variant på medlemstidningen Kontakt.