0140-132 00
Välj en sida

I november startade vi en nylansering av hemsidan. Fokus låg på funktionalitet och att göra användarupplevelsen så enkel som möjligt.

Vi meddelade också då att arbetet kommer att vara en ett pågående projekt då vi inser att behov och efterfrågan kommer att uppdagas längs vägen. Initialt valde vi att använda oss av en tjänst som heter Soundcloud för att leverera inspelningar av våra inspelade predikningar. Det var ett väldigt bra instrument, men längs vägen har vi insett att den tjänsten inte möter våra kriterier fullt ut.

En stor anlending till det är tillgänglighet och funktionalitet. Därför byter vi nu leverantör av denna tjänst till Podbean. Det ger oss, exempelvis, en möjlighet att dela våra predikningar på bland annat Spotify utan någon extra kostnad. Ni finner därför predikningar på tre ställen från och med nu.

Podbean

Löfstadkyrkan.se

Spotify

Den närmaste tiden kan det, för er som följer oss på Facebook, att dyka upp predikningar som ni redan hört. Detta beror på att vi just nu för över allt nytt material till vår nya leverantör. Vi tackar ödmjukast för ert överseende med detta.